skip to Main Content

KONFERENCIJA PODUZETNIČKIH IDEJA

BRAVO – Bosnian Representative Association for Valuable Opportunities, Ekonomski fakultet Univerziteta u Zenici i Fondacija poduzetnika u BiH predstavljaju nezaboravnu priliku – Konferenciju i takmičenje poduzetničkih ideja, koja će se održati 23. decembra 2023. godine.

Pozivaju se mladi inovatori da iskoriste priliku koja bi mogla biti prvi korak u ostvarenju njihovog poduzetničkog cilja!

Ako imate između 18 i 25 godina, tim od najmanje dvije osobe i sjajnu poduzetničku ideju, ovo je prilika koju ne želite propustiti. Predstavite svoju ideju stručnom žiriju i osvojite priliku za mentorstvo tokom sljedećih 6 mjeseci. Mentorstvo će vam omogućiti da usavršite svoju ideju i predstavite je na događaju “U SUSRET DOMOVINI”, koji okuplja investitore bh. korijena, pružajući priliku da privučete njihovu pažnju i osigurate finansiranje vaše ideje.

Učesnici Konferencije će tokom inspirativnog panela imati priliku čuti priče već uspješnih poduzetnika, te spoznati kako je izgledao njihov put do uspjeha, s padovima i usponima koji su ih oblikovali. Nakon panela uslijedit će predstavljanje poduzetničkih ideja od strane prijavljenih timova.

 

Ova prilika ne dolazi svaki dan, stoga je iskoristite i pokažite da ste spremni postati poduzetnik! Vaša poduzetnička priča može početi upravo ovdje, na ovoj Konferenciji, na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Zenici.

Rok za prijavu je 20. decembar 2023. godine, stoga požurite i osigurajte svoje mjesto na vrijeme!

Prijaviti se možete putem linka/aplikacije: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdjVK529lqmIf5a2gVl5chY-lG0-56-BgBVaHMjYiMI3OQOIw/viewform

Registrirajte se i očekujte naš e-mail s dodatnim informacijama.

Vidimo se 23. decembra 2023. godine na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Zenici!

 

Back To Top
en_GBEN